Een deuntje zomer

DSC_0939

Wie me persoonlijk kent, weet dat ik eigenlijk altijd wel muziek op heb. Behalve op het werk natuurlijk, daar zou de radio dan net een beetje luider mogen. Maar van zodra ik in de auto spring op weg naar ergens of gewoonweg thuis, zet ik muziek op. Gewoon, omdat het alles altijd zoveel leuker maakt. Of je nu gezellig wilt samen zitten met wat vrienden, of je gewoon op je eentje wilt genieten, muziek is altijd een goed idee! Daarom heb ik op Spotify een zomerse playlist gemaakt die ik graag met jullie wil delen. Hieronder kan je onmiddellijk alle liedjes beluisteren.

Wil je de lijst openen via je eigen Spotify-account zodat je de lijst kunt opslaan, klik dan hier. De playlist bevat 18 liedjes, maar ik had er gerust nog heel wat meer kunnen toevoegen. Het zijn een voor een liedjes die me onmiddellijk in die zomersfeer brengen en waarvan ik dat instant happy-gevoel krijg. Niet per se liedjes die je dagelijks op de radio hoort, maar wel liedjes die me al elke zomer blij maken.

Veel luisterplezier!

Taïs

 

DSC_0951

Geef een reactie