Inpakken en wegwezen: gratis inpaklijst

9 september 2015

Inpaklijst vakantie

Dit weekend trek ik er weer op uit. Hoera, op reis! Wat kan het leven toch fijn zijn. Ditmaal ga ik samen met een vriendin Rotterdam ontdekken. Volgens velen een fantastische stad, vol moderne architectuur, jonge ontwerpers en vooral heel veel leuke (én milieubewuste) winkeltjes en eettentjes. Maar voor het zover is, moet ik eerst mijn koffer nog inpakken. En omdat ik deze keer niets wil vergeten, maakte ik deze handige inpaklijst. Benieuwd naar wat ik meeneem? Lees dan snel verder!

De zomer mag dan misschien bijna voorbij zijn, mijn zin om erop uit trekken is dat allesbehalve. Nog voor ik goed en wel thuis ben, zit ik stiekem alweer te fantaseren over het volgende tripje. Nu een keertje niet met vriendlief (want die zoekt zelf al andere oorden op), maar met een vriendin. Dat wil zeggen, heel veel shoppen, lachen en bijpraten, en ondertussen ook genoeg eetstopjes maken, want van al dat shoppen krijg je ook weer snel honger!

Vooraleer we echter de auto instappen richting bestemming, moet ook die koffer weer worden ingepakt. Voor heel wat mensen misschien een leuke voorbereiding op die komende vakantie, maar bij mij staat inpakken vooral gelijk aan een van die dingen die ik zo lang mogelijk wil uitstellen. Met als gevolg dat ik de avond voor vertrek in sneltempo mijn hele kleerkast overhoop haal om dan toch maar snel die koffer in te pakken.

Inpaklijst vakantie

Omdat het nu toch eens gedaan moet zijn met al die onnodige stress, maakte ik een inpaklijst. Zodat ik vanaf nu nooit meer iets vergeet én met een gerust gevoel kan gaan slapen de avond voor vertrek. Want of je nu voor een weekend op stap gaat, of voor een hele maand, heel wat spullen gaan iedere reis opnieuw met je mee.

Hoewel een inpaklijst toch best een persoonlijke lijst van onmisbare spullen is, leek het me toch handig om een bepaalde houvast te hebben. Kwestie van de essentiële dingen zoals je tandenborstel deze keer niet te vergeten. Denk je bij het lezen van de lijst nog aan een paar andere spullen die je echt niet mag vergeten? Dan vind je onder ieder topic nog een aantal blanco lijntjes, vul dus gerust aan. Om de inpaklijst te downloaden, klik je hier.

Veel plezier op reis, én vooral, bye bye inpakstress!

 

Comments (2)

 • Evelien

  14 september 2015 at 19:31

  Ik gebruik altijd een inpaklijst om er zeker van te zijn dat ik alles heb. Deze van jou is ook erg handig én mooi vormgegeven!

  1. Taïs Croes

   15 september 2015 at 14:02

   Hey Evelien! Blij dat je hem handig vindt! Deze keer was ik eindelijk eens niets vergeten, ik had er eigenlijk al veel langer eentje moeten maken 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige post

Wat ik geleerd heb na een jaar werken

Volgende post

Een beetje jaren tachtig