Vier dit jaar kerst in Oostende (+ winactie!)

Wie zee zegt, denkt vooral aan parelwitte stranden, baden in het zonnetje en een deugddoende plons in het water. Maar aan zee kan je ook tijdens de winter heerlijk genieten. Zo’n koude winterdag is namelijk perfect om eens helemaal uit te waaien, nieuwe energie op te doen en helemaal tot rust te komen. En dat hebben ze in Oostende goed begrepen. Voor het tweede jaar op rij kan je er namelijk terecht voor heel wat winters plezier in het Leopoldpark, een bezoekje aan het Huis van de Kerstman of een wandeling door de wonderlijke lichttunnel. Ik wil alvast terug!

Vorig jaar bezocht ik Oostende voor het eerst tijdens de feestdagen. Samen met mijn bestie trok ik naar de stad aan zee om er te genieten van een weekendje uitwaaien, heerlijk dineren en vooral heel veel bijkletsen. Het was trouwens het eerste jaar dat het Leopoldpark werd omgetoverd in een wonderlijk kerstdecor, en daar moesten we bij zijn. Ook dit jaar kan je er opnieuw schaatsen op de vijver, genieten van wereldse delicatessen of smullen van versgemaakte chocolademelk aan een van de 50 kerstchalets. Need I say more?

Om ons tripje compleet te maken, mochten we vorig jaar ook nog even de RestoCheque uittesten, een culinair geschenkje dat je ook dit jaar opnieuw onder de kerstboom kan leggen. Maar omdat er in Oostende nog veel meer te doen is dan heerlijk dineren, kwamen ze dit jaar met het idee om een HotelCheque op de markt te brengen. Zo’n cheque is namelijk het perfecte cadeau voor wie graag aan zee vertoeft en Oostende eens op een andere manier wil leren kennen. Ik vind het alleszins een topcadeautje voor onder de boom!

Winactie

Om hun gloednieuwe HotelCheque te vieren, mag ik dit jaar samen met VisitOostende HotelCheques ter waarde van maar liefst 200 euro weggeven. Als dat geen leuk kerstvooruitzicht is! Maar wat moet je daar nu precies voor doen? Volg op Instagram @dekleinedingen en @visitoostende en laat in de comments van de Oostende-post weten met wie jij graag een weekendje naar zee wilt. De winnaar wordt op 19 december om 20 uur bekend gemaakt! Ik breng je dan persoonlijk op de hoogte. Veel succes!

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Stad Oostende. Alles wat ik hier schrijf is echter helemaal mijn persoonlijke mening.

Geef een reactie